Nyíregyháza hírei

2014.09.23. 09:51

Vitte volna a kukoricát - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. szeptember 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. szeptember 22-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2014. szeptember 22-én tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vettek őrizetbe egy 49 éves nyíregyházi férfit, aki egy helyi áruházból szeszesitalt kísérelt meg eltulajdonítani.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 16 éves és Sz. Péter 31 éves mátészalkai lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi és a fiatal fiú 2014. szeptember 22-én egy mátészalkai áruházból táskájukba rejtve szeszesitalokat kíséreltek meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte őket és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit és a fiút a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves helyi lakos ellen. A fiú 2014. szeptember 22-én egy Tiszavasvári külterületén lévő földterületről kukoricát kísérelt meg eltulajdonítani, de a tulajdonos tetten érte és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A járőrök a fiút a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!