Nyíregyháza hírei

2014.10.18. 09:49

Jobbik sajtótájékoztató | Rakamazi szlogen: „mindenki együtt, mindenki egy ellen”

Nyíregháza, Rakamaz - A Területi Választási Bizottság szombati ülésének egyik napirendi pontja Rakamazt érintette.

Nyíregháza, Rakamaz - A Területi Választási Bizottság szombati ülésének egyik napirendi pontja Rakamazt érintette. Bodnár László, a Rakamazi Civil Szervezetek Szövetségének színeiben lett polgármester, ő közölte első kézből a megyeháza előtt várakozó mintegy ötven fővel: „A TVB elutasította a volt polgármester beadványát”.

Dr. Apáti István, a Jobbik országos alelnöke megjegyezte: „Győzött az igazság. A jogorvoslati kérelem bizonyítja, hogy nem tudják elviselni a vereséget. Pedig a város népe üzente, hogy vége, ennyi volt. A Fidesz-KDNP nem bírja elviselni, ha nem nyer, már csak a bebörtönzések és a fizikai megsemmisítések hiányoznak a repertoárjából. Kísért az 50-es évek bolsevik diktatúrája. Rakamazon az volt a szlogen, hogy mindenki együtt, mindenki egy ellen, egyszerűen elegük volt az embereknek az eddigi vezetésből. Szerencsére a TVB nem dőlt be a hamis tanúállításoknak!”

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!