Nyíregyháza hírei

2014.10.02. 14:06

Szabolcsban koncertezik a ZUP zenekar

Nyírbátor, Nyíregyháza, Záhony - Bő két hét alatt négy koncerthelyszínen is fellép a Záhonyból indult ZUP együttes.

Nyírbátor, Nyíregyháza, Záhony - Bő két hét alatt négy koncerthelyszínen is fellép a Záhonyból indult ZUP együttes. Október 3-án, Székesfehérváron a Petőfi Kultúrtérben koncerteznek a Strikers együttessel, aztán kétszer is a szűkebb pátriában találkozhat velük a közönség. 10-én 20 órától a nyírbátori Club 68 Caféban, másnap pedig a megyeszékhelyi X Caféban, ugyancsak 20 órától mutatják be az új album dalait. 18-án Győrött a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban 20 órai kezdettel az alter színtér egyik vezető csapatával, a 30Y-nal adnak közös koncertet.

Az előző hónapokban már az alter rock többi nagyágyújával, így a Quimbyvel, a Vad Fruttikkal és a Kiscsillaggal is koncerteztek a Záhonyban alakult csapat tagjai.

A ZUP-ot jelenleg a két záhonyi illetőségű frontember Farkas Krisztina (ének, billentyűs hangszerek) és Farkas János (ének, gitárok), a Tiszavasváriból indult Gaál Kristóf (vokál, basszus) és a fővárosi Vincze-Fekete Máté (dob) alkotja.

- Tancsik Róbert -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!