Nyíregyháza hírei

2014.11.28. 16:22

Átadtuk a 2014. évi TOP 100 Gazdasági Díjat!

Nyíregyháza - Krámer Zoltán, a Nyírség-Hasso Kft. ügyvezetője vehette át a 2014. évi TOP 100 Gazdasági Díjat pénteken Nyíregyházán, a Korona Hotelben rendezett TOP 100 rendezvényen.

Nyíregyháza - Krámer Zoltán, a Nyírség-Hasso Kft. ügyvezetője vehette át a 2014. évi TOP 100 Gazdasági Díjat pénteken Nyíregyházán, a Korona Hotelben rendezett TOP 100 rendezvényen.Az esemény résztvevői vehették először kézbe a 100 legnagyobb, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei székhelyű vállalkozást bemutató TOP 100 magazint, mely – a jó hagyományokat ápolva – a megyei napilap, a Kelet-Magyarország, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésével jelent meg.

Ez a gazdasági magazin immár nyolc éve az adóhatóság legfrissebb adataira és szakmaiságára építve, kamarai elemzésekkel gyarapítva, exkluzív formátumban kerül ki a nyomdából. Négy évvel ezelőtt ugyancsak közös elhatározással megalapítottuk a TOP 100 Gazdasági Díjat, amellyel azokat a cégvezetőket szeretnénk jelképesen elismerni, akiknek munkáját kiemelkedő eredmények kísérik. Idén ötödik alkalommal döntött egy társadalmi zsűri a díj sorsáról, s került ismét méltó helyre.

Indoklás: Krámer Zoltán, a Nyírség-Hasso Kft. ügyvezetője, az általa vezetett cég:

- évtizedek óta sikeres, folyamatosan fejlesztő, átfogó szolgáltatást nyújtó és jelenleg is nagyberuházást végző élelmiszeripari cég. Profitabilitása óriási bevétel a megyének is;

- a pályázati/jelölési szempontok valamennyi feltételének megfelel;

- a cég vertikumában megtalálható a mezőgazdasági termelés és termeltetés, felvásárlás, kalászos gabonafélék, kukorica, nagy olajtartalmú napraforgó termesztésének integrálása, gabona nagykereskedelem, malomipar;

- csaknem 2000 termelőt integrálnak, a termeléshez szükséges anyagokkal ellátva őket, s a termény átvételével 150 ezer tonna árut forgalmaznak évente. Hét telephelyen történik a felvásárlás, tárolás és értékesítés. A malomban 20-22 ezer tonna búzát őrölnek egy évben. A vállalkozás működési területe: Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megye. A tésztaipari ágazatban új céget, új üzemet hoztak létre, mellyel országos szinten is jelentős szereplővé váltak.

A TOP 100 rendezvényről részletes beszámoló a Kelet-Magyarország hétfői számában jelenik meg.


A megyei átlagnál nagyobb mértékben, 4,8 százalékkal nőtt a nettó árbevétele Szabolcs-Szatmár-Bereg megye száz legnagyobb társas vállalkozásának tavaly - derül ki a Kelet-Magyarország napilap TOP 100 kiadványából, amelyet pénteken mutattak be Nyíregyházán. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!