Nyíregyháza hírei

2014.12.11. 17:12

Visegrádiak „csúcs” tanulmányútja

Nyíregyháza - Feltöltődve távoztak a visegrádi TDM munkatársai Nyíregyházáról.

Nyíregyháza - Feltöltődve távoztak a visegrádi TDM munkatársai Nyíregyházáról.

A Dunakanyar szívében elterülő város, Visegrád küldöttsége vizitált Nyíregyházán.

– A helyi TDM munkatársai és választmányi tagjai, kiegészülve a település polgármesterével és az önkormányzat pénzügyi bizottságának elnökével látogatott a megyeszékhelyre a szakmai tapasztalatszerzés reményében – újságolta Furkóné Szabó Marianna, a házigazda szerepét betöltő nyíregyházi TDM-iroda vezetője.

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. a visszajelzések alapján színvonalas szakmai programot állított össze, melynek keretében a szakemberek megismerkedhettek az Aquarius Élmény- és Parkfürdő jelenlegi fejlesztéseivel, valamint a Nyíregyházi Állatpark legújabb attrakcióival.

A szabolcsi TDM vezetői ismertették a szervezet felépítését, munkájukat, illetve dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere részletesen arról tájékoztatta a visegrádi vendégeket, hogy valójában miben is rejlik a város utóbbi években tapasztalható dinamikus turisztikai fejlődése. A két település polgármestere kötetlen beszélgetés keretében osztotta meg egymással a turizmusról szerzett tapasztalatait.

– A tanulmányút során meglátogatták a nyíregyházi szervezet front office irodáját, és ízelítőt kaptak a karácsonyi ünnepekre készülődő város hangulatából is – közölte Furkóné Szabó Marianna.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!