Nyíregyháza hírei

2015.01.14. 15:45

Valaki(k)nek szerencsét hozhat a tizenhármas

Nyíregyháza -  Tizenharmadik  alkalommal rendezi meg (február 8-án 9.00 órai kezdettel) a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a XIII. Szabolcs Kupa Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő- és díszítő, Pedikűrös versenynemzetközi szintű szakmai versenyét.

Nyíregyháza -  Tizenharmadik  alkalommal rendezi meg (február 8-án 9.00 órai kezdettel) a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a XIII. Szabolcs Kupa Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő- és díszítő, Pedikűrös versenynemzetközi szintű szakmai versenyét.Az eseményre a szépségipar minden területéről érkeznek versenyzők:  Magyarországról és a szervezők reményei szerint a határon túlról egyaránt. A versenyen számos versenyszámban felnőtt és tanuló korosztályban idén első alkalommal rendezik meg a meghívásos Mesterek Bajnokságát, mely egy országos versenysorozat része. A fodrászverseny helyszíne a Hotel Korona (Nyíregyháza Dózsa Gy. u. 1.).

További részletek a Kelet-Magyarország  janur 15-ei számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!