Nyíregyháza hírei

2015.02.25. 14:49

Évértékelő értekezlet Szabolcsban

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. évben végzett munkáját értékelte 2015. február 25-én Dr. Tarcsa Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. évben végzett munkáját értékelte 2015. február 25-én Dr. Tarcsa Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány.Szabolcs megye főkapitánya többek között beszámolt arról, hogy csökkent a regisztrált és a közterületen elkövetett bűncselekmények száma. Megköszönte a megyei állománynak és a Készenléti Rendőrség megerősítő szolgálatot ellátó állományának is az ennek érdekében végzett tevékenységét.

Az évértékelőn az Országos Rendőr-főkapitányság részéről Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, az országos rendőrfőkapitány rendészeti helyettese vett részt, aki gratulált az elért eredményekhez és a főkapitányság 2014. évi munkáját jóra értékelte.

Az évértékelő értekezlet végén, Bodnár Gáspár a Felső- Tisza- vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatója Dr. Tarcsa Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitánynak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye árvízvédelmében végzett tevékenységéért 100 éves vízmércével ékesített "Vízkárelhárításért" kitüntetést és oklevelet adományozott.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!