Nyíregyháza hírei

2015.04.29. 08:05

„Közlekedik a család” – területi verseny Nyíregyházán

Nyíregyháza - Az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság által szervezett közlekedésbiztonsági vetélkedő fődíja egy Skoda személygépkocsi.

Nyíregyháza - Az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság által szervezett közlekedésbiztonsági vetélkedő fődíja egy Skoda személygépkocsi.

A 2015. április 25-én induló és 2015. június 13-ig tartó nyereményjátékra bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család nevezhet, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, illetve hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek. A közlekedésbiztonsági feladatokból álló megyei versenyek végén egy-egy család juthat az országos döntőbe.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei versenyt 2015. május 30-án és 31-én 9 és 17 óra között rendezik Nyíregyházán, a Nyír Plaza parkolójában (Szegfű u. 75.)

A vetélkedő ideje alatt – 2015. május 1-je és június 7-e között – a www.kozlekedikacsalad.hu internetes portálon is zajlik egy ötfordulós játék, ahol a feladatokat sikeresen teljesítők között fordulónként kisorsolnak két belépőt a Formula 1 Magyar Nagydíjra, 10.000 Ft értékű üzemanyag utalványt, valamint ugyanilyen értékű ajándékcsomagot. Az internetes játékra családok is jelentkezhetnek és fordulónként pontokat gyűjthetnek. Az indulók közül egy család részére a rendőrség lehetőséget biztosít a döntőben való részvételre és ezzel együtt az értékes díjak megnyerésére.

A nyereményjáték fődíja a Skoda márkakereskedés és az Autós Nagykoalíció támogatásával egy Skoda Fabia Combi típusú személygépkocsi; ezen kívül minden, az országos döntőbe jutott család magyarországi üdülésben, és egyéb értékes értéktárgyakban részesül. Az országos döntőt 2015. június 21-én, Mogyoródon, a Hungaroringen rendezik.

A vetélkedősorozat elsődleges célja, hogy az állampolgárok figyelmét minél szélesebb körben felhívjuk a körültekintő, megfontolt és példamutató közúti közlekedési magatartás fontosságára, közösségnevelő hatására.

Az érdeklődők jelentkezhetnek elektronikus úton, a www.kozlekedikacsalad.hu internetes portálon vagy személyesen, a vetélkedő napján, a területi verseny helyszínén. A verseny pályázati feltételeiről, valamint ütemtervéről bővebb tájékoztatást a fenti honlapon olvashatnak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!