Nyíregyháza hírei

2015.04.17. 11:44

Rendőrkézen a tiszarádi sorozatbetörő

Tiszarád - A rendőrök lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a 25 éves tiszarádi férfit.

Tiszarád - A rendőrök lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a 25 éves tiszarádi férfit.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsén 2015. április 15-én egy helyi lakos tett feljelentést, hogy tiszarádi lakóháza udvaráról ismeretlen tettes eltulajdonított egy kézi kocsit. A rendőrök a bejelentést követő másnap lakásában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Roland 25 éves tiszarádi lakost, akit a rendőrőrsre előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A férfi elismerte, hogy az elmúlt időszakban több tiszarádi házba és azok melléképületeibe is betört, ahonnan főként vashulladékot, kerékpárt, csaptelepeket és egyéb használati tárgyakat tulajdonított el. A férfi ellen - bűnügyi őrizetbe vétele mellett - a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!