Hihetetlen

2022.05.21. 16:13

Kocsis válaszolt Jakab fenyegetőzésére

A Jobbik elnöke ugyanis szombaton közösségi oldalán azt állította, végrehajtókat küld Kocsisra, amiért a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője nem kér tőle bocsánatot.

– Nem a peredre teszek nagy ívben, hanem rád. Hogy ez zavar téged, annak örülök – válaszolta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán Jakab Péter fenyegetőzésére.

A Jobbik elnöke ugyanis szombaton közösségi oldalán azt állította, végrehajtókat küld Kocsisra, amiért a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője nem kér tőle bocsánatot azon korábbi állítása miatt, miszerint Jakab megfenyegetett egy munkagépet vezető alkalmazottat - írja a Magyar Nemzet. 

Látom, a zaklatási balhétok viszont nem zavar. Abban nem perelsz és nem jelentesz fel senkit

– fogalmazott Kocsis Máté.

Ahogy arról a Magyar Nemzet is beszámolt korábban, a napokban robbant a botrány, hogy a jobbikos Szilágyi György barátnőjét, állítása szerint egy tavaly év végi vidéki pártösszejövetelen, disznóvágáson kis híján megerőszakolta az ellenzék szabolcsi közös jelöltje, Földi István.

– Tavaly a munkagépes emberrel szemben igenis fenyegetően léptél fel, mindenki látta, ne légy rá büszke – szögezte le a Fidesz frakcióvezetője bejegyzésében.

Utóiratként Kocsis úgy fogalmazott: 

Peti! A választókra ne hivatkozz, nemrég buktál meg előttük.

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: Máthé Zoltán)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában