Vlog

2022.10.02. 18:09

Bayer Zsolt: az USA légiereje nem tart igényt a heteroszexuális fehér férfiakra (videó)

Forrás: Képernyőkép

Az Amerikai Egyesült Államok légierejének akadémiája új ösztöndíjprogramot hirdetett. Eddig ebben nincsen semmi különös, de azért a hír kap egy vajszínű árnyalatot – kezdte videójában Bayer Zsolt.

 

Ugyanis az új ösztöndíjprogramra mindenki jelentkezhet, kivétel a heteroszexuális fehér férfi.

 

„Őket nem várják. Szeretném papírból pontosan idézni, hogy kiknek hirdették meg az új programot. Jelentkezhetnek tehát az Amerikai Egyesült Államok légierejéhez a nembinárisok, az agenderek, a bigenderek, a two spiritek, a demigenderek, a genderfluidok valamint a genderqueerek, bármit is jelentsen ez. Ugye, önök is úgy vannak vele, hogy a háromnegyedéről azt sem tudják, hogy micsoda, de fölösleges is megtanulni. A lényeg, amit nekünk meg kell jegyeznünk, hogy az Amerikai Egyesült Államok légiereje mostantól kezdve a heteroszexuális fehér férfiakra nem tart igényt.” 

 

– És azt se felejtsük el, hogy ezen program keretében azt is meghirdették, hogy az Egyesült Államok légierejénél bizonyos szavakat nem szabad használni, így például azt, hogy anya, apa – ezt határozottan tilos –, továbbá a terrorista szót sem szabad használni, mert az olyan kirekesztő.

 

Azt hiszem, hogy a dilivonatról egész egyszerűen nem lehet leugrani – mondta végezetül Bayer Zsolt.

Címkék#Bayer Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában