Megzavarodva

2023.07.21. 11:24

Joe Biden eltévedt a színpadon (videó)

Beszéde végeztével eltévedt a színpadon Joe Biden, az amerikai Egyesült Államok elnöke. A világ vezető hatalmának elnöke nem először viselkedik hasonlóan. Az esetről, ahogy már többször, ezúttal is kering egy videó a világhálón, amit a Magyar Nemzet is kiszúrt.

MW

Joe Biden amerikai elnök

Forrás: MTI/AP

Fotó: Susan Walsh

Joe Biden amerikai elnök nemrég beszédet mondott a pennsylvaniai Philadelphiában, egy hajógyárban – számol be a Magyar Nemzet. A színpadon és a háttérben Bidenomics feliratú táblák sorakoztak. Az elnök így hívja közgazdasági filozófiáját, amelyben egyébként nagyon kevés amerikai hisz a közvélemény-kutatások szerint.

A Philadelphiában tartott beszéde során Biden ismét hamisan állította, hogy 1,7 milliárd dollárral csökkentette az Egyesült Államok államháztartási hiányát. Ez a csökkenés ugyanis az elemzők szerint a koronavírus miatt hozott intézkedések kivezetésének következményei voltak, és nem a Biden-adminisztráció intézkedéseinek köszönhető.

Azonban nem a félrebeszélés volt a leginkább kellemetlen epizód Joe Biden szereplése során, ugyanis a beszéde végeztével 

a sokak szerint mentális egészségügyi problémákkal küzdő elnök rendkívül zavartan balra fordult, megállt és úgy viselkedett, mintha nem lenne tisztában azzal, hogy hol van. A titkosszolgálat ezután a földről a jobb oldali színpadi kijárathoz vezette Bident, aki engedve az egyértelmű utasításoknak engedelmesen lecammogott a színpadról.

Az újabb szerencsétlenkedés persze futótűzként terjed az interneten.

A teljes cikket ide kattintva olvashatják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában