Év autója 2020

2020.11.14. 21:13

Stílusos és kifinomult a Suzuki Swift

A hibrid autók kategóriájában a Suzuki Swift lett az első Az Év Autója szavazáson, a modellt a Speciál Mobil Kft. is forgalmazza.

Kekecs József a Suzuki Swifttel | Fotó: Sipeki Péter

Fotó:

– Minden alkalommal izgatottan várjuk az olvasók véleménye alapján kialakuló eredményt. Igazán jó érzés egy olyan márkát képviselni, ami minden évben valamelyik kategória győztese tudott lenni. Tudjuk, hogy sok magyar ember érzi sajátjának a Suzukit, nem ok nélkül. Mi magyarok gyártjuk, és joggal lehetünk büszkék egy olyan termékre, ami megbízható, biztonságos, és nem utolsó sorban megfizethető – jelentette ki Kekecs József, a Speciál Mobil Kft. értékesítési vezetője.

– Az idén egy olyan modellünk győzött, ami mindig is nagy kedvenc volt. A Swift sikerét három szóval jellemezném: stílusos, funkcionális és kifinomult. Tele van fejlett technológiával, amit egy két mondatban nem is lehet felsorolni. ezért kérek minden kedves érdeklődő ügyfelet, hogy bátran keressenek fel minket, Nyíregyházán a Tiszavasvári úton lévő autószalonban, ahol készséggel állunk mindenki rendelkezésére.

Kekecs József a Suzuki Swifttel | Fotó: Sipeki Péter

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában