Hirdetés

2022.11.17. 14:03

A körömhosszabbítás legkedveltebb módszere - mondd, te melyiket választanád?

A gyönyörű műkörmök nemhogy bárki számára elérhetőek manapság, de oda jutottunk, hogy lehetőségünk van válogatni is az egyes módszerek között.

Forrás: nail4u.hu

Akadnak elkötelezett hívek és bátor kísérletezők is, de a cél mindenkinél ugyanaz: rátalálni a tökéletes megoldásra.

Előnyök és hátrányok az egyes alapanyagoknál

A Silcare - Műköröm Webáruház PolyGel termékcsaládja egy új alternatívát kínál mind a szakemberek, mind az ügyes kezű, otthon körömszobrászkodó felhasználók számára. A cél ennek az anyagnak a megszületésekor is ugyanaz volt: kiküszöbölni az esetleges problémákat, és új lehetőséget kínálni azoknak a nőknek, akik előszeretettel áldoznak a szépség oltárán.

A porcelán műkörmök hívei esküsznek a hagyományos alapanyagra, s ha nem zavarja őket a nélkülözhetetlen liquid illata, valamint az, hogy a munkatempó kiemelten fontos a folyamatban, tekintve, hogy levegőn kötő anyagról beszélünk, akkor természetesen ki lehet tartani az eredeti választás mellett.

A zselés műkörmök a porcelánnal szemben bármilyen munkatempót lehetővé esznek, s miközben a velük való munka kényelmes, mégis gyönyörű és tartós végeredményt tesznek lehetővé, ahogy a porcelán műkörmök esetében ezt megszokhattuk.

Mit kínál a PolyGel?

A legegyszerűbben úgy szoktuk megfogalmazni ezt a gondolatot, hogy azt tudja nyújtani, ami a legjellegzetesebb probléma a másik két módszer esetében: a PolyGel ugyanis pontosan azért született, hogy a másik két technika legjobb tulajdonságait ötvözze magában. Lássuk, hogy melyek ezek!

A PolyGel legjobb tulajdonságai

A zselé és a porcelán alapanyag előnyeinek kombinációja! De mit is értünk ilyenkor? Egyrészről számíthatunk az elképesztő tartósságra, s mivel pontosan ez az a szempont, amiért a nők többsége a műkörmök mellett döntenek, ezért fontos, hogy leszögezzük, a PolyGel abszolút kiemelkedik ebben a tekintetben.

Töredezés vagy levegősödés? A PolyGel használatával mindezen problémáknak búcsút inthetünk! A szakszerű és hozzáértő alkalmazás mellett egyszerűen fel sem merülhetnek ezek a gondok, ha a PolyGel mellett kötelezzük el magunkat!

A másik fontos szempont a termék állaga, amivel a munkát végezzük. Ennek - attól függetlenül, hogy otthon dolgozunk vele vagy szakember segítségét kérjük - kiemelt szerepe van a munkavégzés és persze a végeredmény szempontjából egyaránt. A sűrű konzisztenciának köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy eláraszthatja a kutikulát, ezzel ellentétesen pontosan olyan állaggal rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos és szép munkavégzést!

Attól függetlenül, hogy mekkora gyakorlattal rendelkezünk ebben a kérdésben, a PolyGel alkalmazásával egyszerűen megoldhatjuk ezt a kérdést. Mindeközben az anyagok kombinálása sem lesz kardinális kérdés, hiszen nem szükséges liquid az alkalmazáshoz. Ráadásul, mivel a PolyGel alapvetően nem szokott allergiás reakciókat kiváltani, ezért extra érzékenység esetén is érdemes próbát tenni vele!
 

Címkék#alh_szon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában