futsal

2021.08.11. 19:00

Idegenben kezd a Nyírgyulaj KSE

A Ferencvárosi TC a jövőben nem biztosítja NB I.-es futsalcsapata számára a névhasználatot, amely így megszűnt. Az MLSZ emiatt úgy határozott, hogy a megüresedett helyre a szabályok értelmében először a legjobb fel nem jutót kéri fel, majd a legjobb kiesőt. Ez alapján a Maglód kapott lehetőséget az indulásra, de nem felelt meg az összes feltételnek. Ezzel szemben az első osztálytól búcsúzó Aramis SE mindennek megfelelt – saját csarnokkal, valamint az induláshoz szükséges utánpótlással is rendelkezik –, így a következő évben a budaörsi gárda szerepelhet az élvonalban.

A bajnokság augusztus 13-án veszi kezdetét az előző idényben bronzérmes Veszprém és a címvédő Haladás összecsapásával. A Nyírgyulaj KSE az első fordulóban augusztus 16-án játszik a Berettyóújfalu vendégeként. Lovas Norbert gárdája először 23-án játszik hazai pályán (Nyírbátorban), akkor a Veszprémet fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!