Sport

2013.02.07. 14:38

Varsányi száműzetésben

Amint arról a Napló beszámolt, nagy meglepetést keltett a szurkolók körében, hogy a debreceni szakmai stáb nem nevezte Varsányi Nórát a DVSC-Fórum–Ferencváros élvonalbeli kézilabda-mérkőzésre.

Amint arról a Napló beszámolt, nagy meglepetést keltett a szurkolók körében, hogy a debreceni szakmai stáb nem nevezte Varsányi Nórát a DVSC-Fórum–Ferencváros élvonalbeli kézilabda-mérkőzésre. A szerdai találkozó előtt nem kaptunk hivatalos információt arról, miért mellőzték az amúgy alapembernek számító jobbszélsőt a csapatból. A Napló a találkozó másnapján utána járt a történteknek.

Varsányi Nóra fegyelmi okokból kikerült az élvonalbeli csapat keretéből a Fradi meccs előtt, s azóta az NB I/B-ben szereplő gárdával készül. Ez a döntés visszavonásig érvényes, azaz a szakmai stáb dönt arról, mikor csatlakozhat a játékos az NB I-es alakulat keretéhez – nyilatkozta a Naplónak Makray Balázs, a DVSC-Fórum ügyvezetője, aki egyéb részletekre nem kívánt kitérni.

HBN-BN

Címkék#DVSC-Fórum

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!