Sport

2013.03.20. 14:22

Gyepen tréningeztek a Spartacus labdarúgói

Szerdán délelőtt kellemes napsütésben, a körülményekhez képest jó állapotú füves játéktéren vezényelte az edzést Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus új vezetőedzője.

Szerdán délelőtt kellemes napsütésben, a körülményekhez képest jó állapotú füves játéktéren vezényelte az edzést Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus új vezetőedzője.Az Mg-pályán rendezett gyakorlásról még többen hiányoztak. Korolovszky Gábor, és Szilágyi Krisztián még rehabilitációs gyakorlatokat végeztek a szabadban György Roland irányításával. Ambrusz Árpád konditeremben dolgozott, Milan Nikolics pedig itt is és ott is. Bodnár László kedden éjjel belázasodott, így ő kihagyott mindenfajta mozgást.

Visszatérve a többiekhez, jó hangulatú volt az edzés, és remélhetőleg eredményes is, hiszen szombaton délután újabb megmérettetés következik, mégpedig Újpesten. A klubtól származó hír szerint a napokban megérkezik a csapat új szerelése, ezt követően csak abban lehet edzeni, meccselni.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!