Sport

2013.07.15. 14:04

Már nem lesz Görög-lecke...

Balkány - Egy testvérpár távozott, másik érkezett: a következő évadban két Marozsán szerepel a balkányi együttesben.

Balkány - Egy testvérpár távozott, másik érkezett: a következő évadban két Marozsán szerepel a balkányi együttesben.

Dánul tanulnak Balkányban. A beszélt nyelv természetesen magyar, ugyanakkor a megyei első osztályú futballcsapat a júliusban visszatért, edzői tisztséget vállaló Dán Ferenc edző módszerivel melegít a bajnoki rajtra. Ami viszont leginkább izgatja a kedélyeket – a játékoskeretben történt változások.

Kötődő játékosok

Görög-lecke „felmondására” már nem kényszerülnek az ellenfelek. A testvérpár tagjai elbúcsúztak : a balhátvédként foglalkoztatott Görög Tibor külföldön vállalt munkát, míg a középpályás Norbert további tanulmányai miatt kénytelen költözni. A tavasszal játékos-edzőként ténykedő Dobos Attila távozása mellett az is feketén-fehéren kiderült, hogy a folytatásban nem Fejér Géza repked a kapuban. A 24 éves cerberus egyelőre csapatot keres.... Véletlen, avagy sem, a balkányiak a következő bajnoki évadban sem maradnak testvérpár nélkül. Az új szerzemények között szerepel a nagykállói csatár, Marozsán Mihály és a bökönyi védő, Marozsán Zsolt.

Különböző posztjukból adódóan aligha vesznek majd össze a feladaton, ami persze nem is szokásuk. A kótaji támadó, Szilágyi Zoltán szintén a legutóbbi szezon finisiben, vérnyomásnövelő körülmények között megkapaszkodó együtteshez kötötte sorsát. Mindannyiukban közös, hogy valamilyen formában kötődnek a településhez.

Még legalább egy ember

Akárcsak Varga István, elvégre a hálóőr korábban kilenc évet húzott le a Balkányban. A vezetőség még legalább egy labdarúgó igazolása érdekében iparkodik, annál is inkább, mivel belső védőre nagy igény mutatkozik...

A Balkány szerdán (17.30) tudja le az első nyári meccsét, amikor a Kótajt látja vendégül.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!