Sport

2013.09.07. 16:22

Az albérletben is otthon érzi magát az NYTK

Nyíregyháza - Megszerezte a feljutás utáni első győzelmét a szuperligában a Nyíregyházi TK férfi tekecsapata.

Nyíregyháza - Megszerezte a feljutás utáni első győzelmét a szuperligában a Nyíregyházi TK férfi tekecsapata.

A jelek szerint Ózdon is otthon érzi magát a Nyíregyházi TK, és a helyszín- valamint az osztályváltás ellenére is folytatta 2006 február óta meglévő hazai veretlenségi sorozatát. A legmagasabb osztályban, vagyis a szuperligában szombaton játszott első „hazai” mérkőzésen az exszolnoki Szlovenszki Tibor szerezte a nyíregyháziak első egyéni pontját, ami megalapozta a sikert. A rosszul előkészített pálya (igen, tekében is van ilyen...) nem „adta” a jó eredményeket, de piciny előnyét mindkét pár után megtartotta az NYTK. Még a másodikat követően is, amikor Mogyorósi Péter pontja csak néhány fán úszott el, igaz, Szegő Leventéé ugyanannyival lett meg. Az utolsó körben jött a mezőny legjobbja, Hacker Dezső, aki mellett Finta Zoltánnak csak arra kellett figyelnie, hogy ne kapjon túl sok fát ellenfelétől. Ez megtörtént, így az NYTK a bentmaradás szempontjából is roppant fontos győzelemhez jutott alkalmi otthonában.


Férfi szuperliga: 2. forduló

Nyíregyházi TK–Szolnoki MÁV SE 5–3 (3120–3052)

NYTK: Szlovenszki T. 532 (1 pont), Hetei I.-Kastura Zs. 493, Mogyorósi 507, Szegő 508 (1), Hacker 561 (1), Finta 519. Ifi: 1–3 (975–1020). Pontszerző: Varga II Imre 519.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!