Sport

2013.10.18. 10:47

Egyoldalú osztálytalálkozó Ebesen

Feczkó Tamás távozása után eggyel kevesebb ismerőssel találkozhatnak a nyírbátoriak a hajdúságiak ellen.

Feczkó Tamás távozása után eggyel kevesebb ismerőssel találkozhatnak a nyírbátoriak a hajdúságiak ellen.Nem jött létre az osztálytalálkozó. Pedig az EbesNyírbátori FC találkozó lehetett volna az egyetlen olyan bajnoki az NB III-ban, amelyen korábbi általános iskolai osztálytársak ülnek a két csapat kispadján. A hajdúságiak és Feczkó Tamás útjai a múlt heti vereséggel azonban elváltak egymástól, így Márton István legfeljebb játékosával, Erdei Zoltánnal idézheti fel, hogy milyen is volt az élet a nyíregyházi focisuliban 1984 és 1992 között.

– Az edzőváltás általában feltüzeli a csapatot, de abban reménykedünk, hogy az ebesieknél az majd csak a jövő héten következik be – reménykedik Márton István, a nyírbátoriak edzője. – Így is begyűjtöttük a kellő információt a vasárnapi idegenbeli ellenfélről, miképpen azt is tudjuk jól, hogy nem éppen biliárdasztal simaságú játéktér fogad majd bennünket.

Egyértelmű, a múlt heti hazai vereségünket csakis idegenbeli győzelemmel tehetjük jóvá. Azt viszont váltig állítom, győzni csak úgy tudunk, ha nem jellemeznek bennünket azok az ordító egyéni hibák, amelyekkel meccsről meccsre szembesülünk. Inkább arra lenne szükségünk, hogy a kiegyensúlyozott egyéni teljesítmények közül egy-egy futballista a remeklésével lógna ki, felfelé. A heti edzésmunkára nem lehet panaszom, bízom benne, hogy ennek tetten érhető következménye lesz a mérkőzésen is.

A nyírbátoriak továbbra sem számíthatnak a sérült Balogh Gáborra és Török Istvánra, Szilágyi Krisztián és Puskás Dávid viszont már bevethető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!