Sport

2013.10.10. 08:57

Ha az X-faktoros fiúk időben hazaérnek...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 9. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 9. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Szabó Sándor, az Encsencs edzője.

Szombat

Tiszavasvári (1.)–Napkor (2.): – A forduló rangadóján valamivel esélyesebbnek tartom a hazai csapatot.

Vasárnap

Ófehértó (9.)–Nyíribrony (14.): – A hazai pályán játszó Ófehértónak jó sansza van a győzelemre.

Terem (5.)–Apagy (11.): – Szurkolok a teremi barátoknak, úgy érzem, nem okoz nehézséget behúzni ezt a meccset hazai pályán.

Szakoly (4.)–Nyírlugos (15.): – A jó játékosokból álló szakolyi csapatnak, szakmailag magasan képzett edzővel nem okozhat gondot otthon tartani a három pontot.

Levelek (12.)–Nyírvasvári (8.): – Két azonos képességű csapat mérkőzésén bármi előfordulhat. Talán a hazai pálya előnye a Levelek felé billenti a mérleg nyelvét.

Kótaj (3.)–Újfehértó (16.): – Ha a hazaiak vissza akarnak kerülni a megyei első osztályba, ezt a meccset hozniuk kell.

Nyírpazony (7.)–Rakamaz (9.): – A magasabb osztályban szerzett rutin és Fecsku Pista hozzáértése alapján a Rakamazt esélyesebbnek gondolom.

Encsencs (13.)–Nyírtelek (6.): – Ha a helyzeteinket megfelelő százalékban értékesítjük, lehet esélyünk a győzelemre.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Szanyi János, az Ajak edzője.

Szombat

Nyírtura (16.)–Gávavencsellő (9.): – A szimpatikus turaiaknak nem sok babér fog teremni az egységes gávavencsellőiek ellen. (A mérkőzést Sényőn játsszák).

Vasárnap

Fényeslitke (11.)–Pátroha (4.): – Pokol Laci barátomnak nagyon össze kell szedni a csapatot a jó formában lévő Pátroha ellen. De bármely oldalról is nézem, ez döntetlen lesz.

Gyulaháza (2.)–Kék (14.): – Biztos hazai győzelem, ami mindig a legnehezebb...

Vaja (5.)–Vasmegyer (13.): – A vajai csapat hasonló a miénkhez, „otthon mindig győzni kell” címszóval lép pályára. Ez most sem lesz másként.

Demecser (7.)–Rohod (15.): – Remélem, a rohodi csapat nem adja fel a küzdelmet és megnehezíti a demecseriek dolgát, ami nem lesz könnyű feladat.

Pap (8.)–Nyírkarász (6.): – A papi csapatnak legalább olyan lelkesedéssel kell oda tennie magát, mint polgármesterüknek, akkor lehet esélyük – amúgy nem.

Záhony (10.)–Újdombrád (12.): – Ha az X-faktoros fiúk időben hazaérnek az élő show-ból, talán győzhetnek is...

Ajak (3.)–Nagyhalász (1.): – Ez is egy meccs a sok közül, ugyanúgy készülünk, mint a többire és ha pontot, vagy pontokat szerezünk, örülni fogunk.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Orosz András, a Vámosoroszi edzője.

Szombat

Szatmárcseke (11.)–Vitka (15.) : – A csekeiek nem csak a gödör mellett, hanem a gödör szélén is voltak a bajnokság elején, de már alakulnak és lépegetnek előre a tabellán. Most kell, hogy nyerjenek, főleg azért, mert hazai pályán játszanak, az ellenfél pedig verhető. (A mérkőzést Tiszakóródón játsszák)

Nyírmeggyes (14.)–Túrricse (9.): – A Meggyes agresszív hazai játékával győzelemre törhet az ellen a Ricse ellen, amely jó szériában van, ráadásul az elmúlt fordulókban sok gólt szerzett. Szurkolok a vendégeknek, hajrá szomszéd!

Vásárosnamény (5.)–Mátészalkai MTK (1.): – A Szalka botlott otthon az elmúlt héten, most sem teadélutánra megy Naményba – háromesélyes a meccs. A hazaiak gyorsak, kemények, és szövegelésben is igen képzettek...

Kölcse (12.)–Mérk-Vállaj (16.): – Lassan észhez térnek a hazaiak (mint mi...), és közeledni fognak az élboly felé. Ez az ütközet is egy lépés lehet három ponttal és gólkülönbség javítással.

Vasárnap

Nyírcsaholy (7.)–Tunyogmatolcs (8.): – Két jó csapat ütközete lesz, a hazaiak harcos, kemény focit játszanak, de a Matolcs esélyes arra, hogy jó eredmény szülessen számára. Csak a végén vigyázzanak a nyilatkozatra, én is jobban járok, ha hallgatok...

Tarpa (4.)–Beregdaróc (6.): – Úgy látom, a Daróc szépen halad a bajnokságban, most egy kicsit megtorpan, mert a kevés tarpait felvonultató hazaiak nagy terveket szövögetnek, de ehhez nem ártana egy-két helyi fiatalnak lehetőséget adni, hadd örüljenek a szurkolók is.

Tiszaberek (3.)–Milota (13.): – Berken jól játszottunk, de már a második percben ,,tízit” fújtak ellenünk, végig támadtuk a kilencven percet, mégis kikaptunk. Hazai pályán is hosszan előre lőtt labdákkal játszanak, ha erre ügyelnek és egységesek lesznek a milotai fiúk, akkor talán egy pontot elvihetnek.

Vámosoroszi (10.)–Tiszakóród (3.): – Kemény dió lesz ez a találkozó, de az egész őszünk az – hullámzó a teljesítményünk. Úgy indultunk a szezonnak, hogy jó a keretünk, és van esélyünk a dobogó közelébe kerülni, aztán olyan pofonokat kaptunk, hogy le kellett szállnunk a földre. Ezen a napon remélem, marad a Szekeresen elkezdett, Milotán folytatott jó szériánk, igaz, olyan csapattal találkozunk, amely még nem kapott ki ősszel. Most épp ideje lesz. Remélem, a meccs után is olyan barátunk leszünk Ernőékkel, mint előtte. (A mérkőzést Fehérgyarmaton rendezik).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!