Sport

2013.11.18. 12:22

Akkor kell eldönteni, amikor lehet

Mint eddig mindig, harmadszor is vezetést jelentő szerzett a bátori támadó, de a csapat most sem nyert.

Mint eddig mindig, harmadszor is vezetést jelentő szerzett a bátori támadó, de a csapat most sem nyert. A korai gólok mestere lett Vasas Tamás, hiszen a nyírbátori támadó eddig mindhárom találatát azok után érte el, hogy épp csak megkezdődött az aktuális játékrész. Jászapátiban a hetedik, Putnokon a második játékrész ötödik percében talált be, szombaton a Hajdúböszörmény ellen pedig hazai pályán is megszerezte az első gólját, hozzá méltó módon korán, a kilencedik percben.

Vasas Tamás góljai eddig nem értek győzelmet a bátori csapatnak, pedig Jászapátiban és most a Böszörmény ellen az 1–0-s, Putnokon pedig a 2–0-s vezetést jelentették a számára. Most először könnyen megszülethetett volna a csapat első olyan győzelme, amikor az Ibrányból igazolt, amúgy balkányi illetőségű játékos is betalált, de a 11. percre kiharcolt kétgólos előny (a második találatot Erdei Zoltán szerezte) a böszörményiek ledolgozták, a rendes játékidő letelte előtt egy perccel egyenlítve.

– Nem tudtunk örülni a pontszerzésnek, hiszen kettő nullás vezetésünk után ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk – mondta Vasas Tamás. – A múlt héten úgy alakult, hogy a Létevértes ellen a hosszabbításban fordítottuk a magunk javára a mérkőzést, ezúttal nem volt szerencsénk a befejezéssel. Jó kérdés, hogy mit kellene tennünk a hasonló szituációk elkerüléséért, és azt hiszem, edzőnk, Márton István jár közel az igazsághoz, aki azt próbálja belénk sulykolni, hogy a meccset akkor kell eldönteni, amikor arra lehetőség nyílik. Vezetésünknél ezúttal is voltak helyzeteink, éppenséggel nekem is, de elhibáztuk őket, és ez a végén megbosszulta magát. A gólom? Egy támadásunkat követően elém került a lepattanó labda, és sikerült takarásból úgy ellőnöm, hogy a kapus nem sokat látott belőle, és nem is mozdult a sarokba tartó labdára.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarország 2013. november 19-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!