Sport

2013.11.26. 13:16

Pénzdíjas teremfoci tornák karácsony előtt és után

Decemberben sokszor pattog majd a focilabda a nyíregyházi Bem iskola csarnokában, hiszen két nagyszabású teremtornát is rendeznek - kettőről tartottak sajtótájékoztató kedden a Városi Stadionban.

Decemberben sokszor pattog majd a focilabda a nyíregyházi Bem iskola csarnokában, hiszen két nagyszabású teremtornát is rendeznek - kettőről tartottak sajtótájékoztató kedden a Városi Stadionban. Kósa Árpád, a Nyírsuli ügyvezetője üdvözölte a megjelenteket, majd Kola János, a Szabolcs Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója emelte ki, hogy bankjuk számára fontos a szabadidősport támogatása. A II. Szabolcs Takarék Karácsony Kupára harminckét együttes várnak, tizennyolcan már jelezték is részvételüket. A december 13-15. között tornán az első két napon a csoportmeccseket rendezik, a zárónapon pedig jön a kieséses rendszerű folytatás és persze a finálé.

Szakács Tibor, a Retro Rádió ügyvezetője a december végén (28-29.) a harmincöt év felettiek számára kiírt II. Nyírerdő-Retro rádió kupáról szólt, amelyen 24 csapat indulhat. Mindkét rendezvény pénzdíjas, részletes felvilágosítással Dajka László (30/700-2158, [email protected]) szolgál.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!