Sport

2014.01.09. 10:24

Már nagyon várják a pici Hannát

Nyíregyháza - Harsányi Gergely nem utazik el pénteken az Európa-bajnokságra.

Nyíregyháza - Harsányi Gergely nem utazik el pénteken az Európa-bajnokságra.

Vasárnap Aalborgban, a világbajnok spanyolok ellen kezdi meg szereplését a kontinens rangsorában hatodik magyar válogatott a férfi kézilabda Európa-bajnokságon. A Mocsai Lajos irányította együttes pénteken délután indul útra. Sajnos több hiányzó is van, Nagy László sérülés miatt nem léphet majd pályára, és a korábbi csapatkapitány, Harsányi Gergely is itthon marad. Ő egy örömteli esemény miatt nem száll fel pénteken a repülőre.

– Tizenegy esztendeje vagyok a válogatottnál, egyetlen egy tornáról, vagy edzésről nem hiányoztam, most is szerettem volna ott lenni a kontinensviadalon – kezdte lapunk érdeklődésére a válogatott jobbszélső, aki nyíregyházi, és kézilabdás pályafutását is megyeszékhelyünkön kezdte. – Ám a jövő hét elejére várjuk első kisbabánk születését és most nagy szüksége van rám a családnak. Ezért kértem Mocsai Lajost, hogy egyelőre ne számítson rám az EB-n. A kapitány és a csapattársak is megértőek voltak, így nem utazom a többiekkel.

 Harsányi Gergely és a többiek csütörtökön kétszer is gyakoroltak Szigetszentmiklóson, pénteken délelőtt lesz az itthoni zárótréning, aztán a többiek a repülőtérre, az apajelölt pedig Nyíregyháza felé veszi az irányt.

– Feleségemmel nyíregyháziak vagyunk, ezért a kisbaba is itt fog megszületni. Egy szintén volt zrínyis diák, Dr. Kovács Róbert az orvosunk. Papás szülést tervezünk, és már nagyon várom azt a pillanatot, amikor a pici Hanna először fog felsírni. Abban is megállapodtunk Mocsai Lajossal, hogy ha a kislányunk pár napon belül megszületik, akkor egyeztetünk a továbbiakról - így Harsányi Gergely.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!