Sport

2014.01.06. 15:02

Regisztrációs lesz a Szpari-Loki kupapárviadal

A nyíregyházi klub vezetői a hét második felében adnak majd tájékoztatást a téli felkészülés menetrendjéről.

A nyíregyházi klub vezetői a hét második felében adnak majd tájékoztatást a téli felkészülés menetrendjéről. Még pár nap és a Nyíregyháza Spartacus focistái is elkezdik a felkészülést a tavaszi idényre. A focisták még pihennek, mindez nem igaz a vezetőkre, akik a munka dandárjában vannak. Tennivaló van bőven, a feladatok egyike a Magyar Kupabeli Szpari–DVSC párviadalra vonatkozik.

– Hétfőn kaptuk a hírt a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, hogy kiemelt fokozatúnak minősítették a DVSC elleni kupameccseket és az új törvényi előírásoknak megfelelően név szerinti regisztráció szükséges a belépők megvásárlásához. A legfontosabb feladatunk az, hogy ennek a pontos részleteit egyeztessük azért, hogy a szurkolókat időben tudjuk tájékoztatni arról, hogyan fog ez a gyakorlatban működni - adott tájékoztatást dr. Barczi Róbert, a Nyíregyháza Spartacus ügyvezetője.

A feladatok egyik igen fontos része a keret megerősítése, változtatása. A világhálón és a nyomtatott sajtóban is jelentek már meg nevek, melyeket a Szparihoz kötöttek. Mi az a helyzet a piros-kékeknél, kik mennek és kik jönnek?

- Természetesen a szurkolók arra kíváncsiak, hogy kiket igazolunk, de egyelőre a türelmüket kérem. A klub vezetőivel abban állapodtunk meg, hogy neveket csak akkor tárunk a nyilvánosság elé, ha már az érintett játékosokkal mindenben megállapodtunk és megkötöttük a szerződést. Ehhez tartjuk magunkat. Egyelőre senkivel nem írtunk alá szerződést, mi is meglepődtünk információkon, amik megjelentek a sajtóban, hiszen vannak, akikkel nem is tárgyaltunk. A hét második felében tájékoztatjuk szurkolóinkat, a labdarúgást kedvelőket a téli felkészülés menetrendjéről, illetve ha átigazolási ügyben akkor már lesznek konkrétumok, akkor arról is - így Barczi Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!