Sport

2014.01.16. 12:52

Szerény létszámmal minőségi munka

Tóth György is távozott Kisvárdáról, Myke Bouard Ramos a jövő hét elején kapcsolódik be a felkészülésbe.

Tóth György is távozott Kisvárdáról, Myke Bouard Ramos a jövő hét elején kapcsolódik be a felkészülésbe.Miután távozója és sérült játékosa is jócskán akad a Kisvárdának, az NB II-es futballcsapat egyelőre szűkös kerettel készül a tavaszi folytatásra.

– Nincs miért aggódni, mert a tizenhat rendelkezésre álló futballistával minőségi munkát lehet végezni, másfelől több játékos is képben van, egyre többen szabadulnak fel más kluboknál, így lesznek még érkezőink. Azt szeretném, ha a február tizedikén kezdődő tiszaújvárosi edzőtáborozásunkra már teljes lenne a keret – mondta a kialakult helyzetről Révész Attila szakmai igazgató.

Az újabb távozó Tóth György, a balhátvéd és a kisvárdaiak útjai is elváltak egymástól, így a Cigándra igazolt Barzó Gergő és Lakatos László, a Honvédhoz visszatért Kapacina Valér valamint Horváth László és Soós Tibor után ő a hatodik ember, akivel csökkent az ősszel rendelkezésre álló keret létszáma. Az is eldőlt, hogy a hét elején próbajátékra jelentkezett Mokánszki Norbert sem csatlakozik a másodosztály újoncához, a legutóbb Siófokon szerepelt, debreceni illetőségű támadó már nem is látogatja a csapat edzéseit. Így egyelőre Venczel Balázs és Irhás Ignác tekinthető a várdaiak új szerzeményének.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!