Sport

2014.02.03. 15:46

Halálosan komolyan gondolják

 Az előrelépés érdekében erősítő Tiszakanyár három új szerzeménye az NB III-ból érkezett és beszáll Bagin Sándor is.

 Az előrelépés érdekében erősítő Tiszakanyár három új szerzeménye az NB III-ból érkezett és beszáll Bagin Sándor is.A napnál is világosabb: a Tiszakanyár nem akar a középmezőnyben porosodni. Vagyis benne volt a pakliban, hogy a tizedik helyen állomásozó megyei első osztályú futballegylet kerete nem marad „érintetlen” – tavasszal ugyanis feljebb rakétázna a tabellán. Hivatalosan két fővel rövidült a létszám, momentán Haburcsák Dániel és Kosztik Dávid távozása tekinthető szent írásnak.

Hogy a szakmai stáb halálosan komolyan gondolja az előrelépést, mindennek fényes bizonyítékát adja az erősítési hadművelet. Legalábbis az ideáig nyélbe ütött igazolások erről tanúskodnak. Kivétel nélkül valamennyi „újonc” az NB III-ban, vagyis magasabb nívón jegyzett csapatnál edződött. No meg akad egy kakukktojás is... A csatárként bevethető Vicickó László korábban, egészen pontosan 2009/10-ben, lehúzott már egy idényt a Kanyár színeiben, s több más klub mellett Kisvárdán is megfordult. A védő Csáki László, miként a középpályás, Nagy Gábor szintén friss szerzemény - mindhárman Cigándról szegődtek a szabolcsi legénységhez.

Ráadásul az elöljárók nem érik be ennyivel. Egy nem is annyira titkos ászt is előhúztak a pakliból. A fent emlegetett kakukktojás nem más, mint Bagin Sándor, aki főállásban a Várda SE második vonalban szereplő együttesének technikai vezetője. A mesteri szabadrúgásairól ismert támadó szintén „beszáll”. Mámint a Koskovits-legénységhez, olyannyira, hogy előkészületi mérkőzésen is megmutatta magát.

KM-KT

(További részletek az kelet.hu-n és a 2014.02.04-ei Kelet-Magyarországban.)

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!