Sport

2014.02.03. 16:01

Nagy tévedés: Kis nem jön a Szpariba!

A Szpari focistái edzőtáboroznak, ott dolgoznak keményen, ám az itthon maradtaknak is van munkája bőven.

A Szpari focistái edzőtáboroznak, ott dolgoznak keményen, ám az itthon maradtaknak is van munkája bőven. Hétfőn stadionbejárás volt az illetékesekkel, ez a szokásos szezon előtt ellenőrzés, mai most bővült, hiszen képbe került a kiemelt minősítésű Szpari-Loki Magyar Kupa-mérkőzés is. dr. Barczi Róbert ügyvezető kedden és szerdán a Magyar Labdarúgó Szövetségben intézi az ügyes-bajos tennivalókat.

Az ügyvezetővel tiszta vizet öntöttünk a pohárba. A világhálón számos hír kering, melyek szerin ez, meg az a focista meggyezett a csapattal, az egyik legnagyobb kacsát most puskavégre is kaptuk. Volta, ahol tényként közölték: Kis Róbert, a szegedi focista Nyíregyházára igazolt. Nos, nem!

 – Kis Róberttel valóban tárgyaltunk, ám nem egyeztünk meg, nem a Szpariban folytatja pályafutását. Mészáros Márk együtt készült a kerettel, de nem tér vissza. Csorba Szabolcsot 2015-ig szerződés köti a klubhoz, nyárig kölcsönben szerepel Pakssal. A játékossal és a paksiakkal egyeztetésben állunk, de egyelőre nem született döntés – tudtuk meg dr. Barczi Róberttól.

 Azt is megtudtuk, hogy a korábban Nyírbátorba kölcsönadott Lukács Bence szintén kölcsönjátékosként Kemecsén folytatja.

Mán László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!