Sport

2014.02.17. 11:56

Nemcsak a fagyi miatt édes most az élet

A Baján győztes Nyíregyházi FSE-NYKS kedden újra pályára kép az amatőr női NB-ben, az ellenfél a sereghajtó Szolnok lesz.

A Baján győztes Nyíregyházi FSE-NYKS kedden újra pályára kép az amatőr női NB-ben, az ellenfél a sereghajtó Szolnok lesz.A vasárnapi 35 pontos győzelem, de leginkább a 18 Celsius fokos hőmérséklet (figyelem, február 16-át írtunk ekkor) arra késztette a Bajáról hazafelé tartó Nyíregyházi FSE-NYKS delegációját, hogy Soltvadkerten fagyizzon egyet. A szikrázó napsütés és a szélcsend a fagyival együtt gondoskodott a tavaszias körülményekről, így egyesek még a pulóverüktől is megszabadultak, amikor kiléptek a cukrászda ajtaján.

– Megérdemelték a lányok az ínyencséget, de remélem nem az lesz a következmény, hogy a fél csapat torka begyullad – mondta Farkasinszki Gyuláné, az amatőr női NB-ben szereplő NYFSE-NYKS edzője. – Még édesebb lett az élet, amikor megtudtuk, a MAFC megtette nekünk azt a szívességet, hogy legyőzte a Szigetszentmiklóst, így a második helyre ugrottunk a tabellán. Három meccsünk van még az alapszakaszból, ezeket esélyeshez méltóan illene megnyernünk, és akkor kedvező pozícióból várhatnánk a rájátszást.

A három találkozó egyike a keddi (kezdés: 16 órakor), Szolnok elleni összecsapás lesz, amelyet korábbról halasztottak el a felek. A sereghajtó elleni fellépésre is illik a megállapítás: kötelező a győzelem a főiskolás csapat számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!