Sport

2014.02.12. 08:54

Puskással jól sülhet el a tavasz

A csengeriek négy játékossal erősítettek, de tudják: még nehezebb dolguk lesz a folytatásban.

A csengeriek négy játékossal erősítettek, de tudják: még nehezebb dolguk lesz a folytatásban. Jól jöhet még Ecsedi – többek közt a Nagyecseddel is tusakodó Csenger számára. A megyei első osztályban újonc futballcsapat ugyanis a megkapaszkodásért brusztol, ami nem ígérkezik egyszerű mulatságnak. Kiváltképp, hogy a közvetlen vetélytársak sem lacafacáznak. Magyarán megmondva: „ezerrel” erősítenek.

Naná, hogy a tizenkettedik pozícióban posztoló szatmáriak is iparkodnak – négy friss szerzeményt szólítottak soraikba. Az említett, a Nyírsulitól érkezett Ecsedi András mellett a nyírbátori középpályás, Puskás Dávid csatlakozása alighanem megnyugvással tölti el a szakmai stábot. Miként a tisztabereki, tizenkilenc éves Bodó Richárd tavaszi bevetéséhez is szép reményeket fűz a vezetőség. Nyilván hasonló megfontolásból igazolták le a debreceni Loki Focisuliban pallérozódott, egyébiránt tyukodi Somlyai Gábort, aki a támadórészleget teheti ütőképesebbé.

Mindeközben a csengeriek egyetlen vesztesége Juhász Ferenc, ő a megye hármas Urát választotta. A Barcsay-legénység – a jobb körülményekre való tekintettel – mindhárom ez idáig játszott előkészületi mérkőzésén a nyírbátori műfüves létesítményben lépett pályára. A Mátészalkától 3–2-re kikapott, amit két győzelem követett: a Tarpa ellen 6–2-re, az „osztálytárs” Nagyecseddel szemben 3–2-re nyert a csapat.

További részletek a KELET.HU-n és a Kelet-Magyarországban.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!