Sport

2014.03.28. 07:46

Két versenyről tizennyolc aranyat hoztak haza Hollandiából

Hollandia, Venlo - A Spirit SE versenyzői kungfuban és mediballban is remekeltek.

Hollandia, Venlo - A Spirit SE versenyzői kungfuban és mediballban is remekeltek.Érmek sokaságával tértek haza nemrégiben a hollandia Venloból a nyíregyházi Spirit SE versenyzői, akik két megmérettetésen is remekeltek. Szilágyi István mester és Badar Ágnes instruktor tanítványai parádéztak a PWKA szervezet égisze alatt rendezett Fighting Venlo Europen Wushu Championship elnevezésű kungfu viadalon, amelyen tradicionális külső erős formagyakorlatokban, valamint light contact és san­da küzdelmi kategóriákban léptek küzdőtérre. Végül tizenhárom aranyat, hat ezüstöt és két bronzérmet vehettek át a nyíregyháziak, akik közül Pakscha Veronika négyszer, Mudri Csenge és Tóth Gábor háromszor állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Veronika és Csenge emellett még két-két ezüstöt, Gábor pedig egy bronzot is begyűjtött.

 A Spirit SE versenyzői remekeltek a hollandiai Venloban

A spiritesek a mediball Európa-bajnokságon is kitűnően szerepeltek, itt öt arany és három ezüst volt a termés, Szilá­gyi Máté három számban indult és mindháromban az első helyen zárt.

KM


A Spirit SE versenyzőinek eredményei

Pakscha Veronika: 1. pusztakezes formagyakorlat, hosszú fegyveres formagyakorlat, light contact (-60 kg) és tradicionális light contact (-60 kg). 2. rövid fegyveres formagyakorlat és mediball együttműködő páros játék.Mudri Csenge: 1. pusztakezes formagyakorlat, hosszú fegyveres formagyakorlat és tradicionális light contact (-56 kg). 2. rövid fegyveres formagyakorlat és light contact (-56 kg).Tóth Gábor: 1.hosszú fegyveres formagyakorlat, light contact (-75 kg) és tradicionális light contact (-75 kg). 3. pusztakezes formagyakorlat.

Szilágyi Máté: 1. mediball egyéni, mediball páros és mediball együttműködő páros.

Kovács Gergő: 1. full sanda küzdelem (-60 kg) és tradicionális light contact (-60 kg). 2. light contact küzdelem (-60 kg) és mediball együttműködő páros játék.

Badar Ágnes: 1. mediball páros és együttműködő páros. 2. mediball egyéni.

Palkovics Balázs: 1. light contact (- 48 kg), 2. hosszú fegyveres formagyakorlat, 3. pusztakezes formagyakorlat.

Tóth Árpád: 2. light contact küzdelem (-75 kg) és tradicionális light contact.


 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!