Sport

2014.03.26. 12:38

Nem volt szép, de nem is világvége!

Ez nem jött össze! Vérmes reményei persze aligha lehettek a Szparinak kedden délután Debrecenben, hiszen a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóját az NB I-ben listavezető debreceniek várhatták előnnyel.

Ez nem jött össze! Vérmes reményei persze aligha lehettek a Szparinak kedden délután Debrecenben, hiszen a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóját az NB I-ben listavezető debreceniek várhatták előnnyel. Ráadásul Lucsánszky Tamás, a Spartacus vezetőedzője sérülések, betegség és eltiltás miatt azoknak szavazott bizalmat, akik a bajnokikon kevesebb lehetőséget kaptak.

Az első félidő nagy részében tetszetősen és jól játszottak a piros-kékek, főként Molnár Marcell volt elemében, aki többször is helyzetbe került, ám a befejezéseknél nem összpontosított megfelelően. A kiállítás, majd az első félidő végén szerzett harmadik hazai gól nagy változást hozott a mérkőzésben. Szünet után a Loki már magabiztosan játszhatott, a vendégeknek néhány támadástól eltekintve már csak a védekezésre futotta. A vége így egy hatos lett, ami persze kellemetlen, de nem is a világvége.

- Úgy gondolom, hogy a kiállításig nem volt benn a mérkőzésben az, hogy ez lesz a végeredmény. Azt követően küzdeni tudásban alul maradtunk, a Loki pedig szellemesen és eredményesen játszva ilyen különbséggel is megérdemelten nyert - vélekedett Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A Magyar Kupa már ennyi volt, pénteken viszont jön a következő bajnoki, itthon a Zalaegerszeg ellen. A jelenlegi állás szerint ezen a találkozón is Ovszijenkó Volidimir áll majd a Szpari kapujába, ugyanis Balogh Jánosra egy ideig még nem számíthat a szakmai stáb.

- Egy komoly felsőlégúti problémám volt, amit alaposan kivizsgáltak és szerencsére minden eredmény jó. A héten még pihennem kell, remélhetőleg hétfőtől már elkezdhetem a könnyebb edzéseket - tudatta lapunkkal a remek kapuvédő.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!