Sport

2014.04.27. 19:55

Értékes a hajrában szerzett egy pont

Nyíregyháza - Az első félidő végén kapott gólok egy időre megfogták a Szparit.

Nyíregyháza - Az első félidő végén kapott gólok egy időre megfogták a Szparit.

Pénteken délután nem bírt egymással a két csapat, döntetlenül végződött az NB II-es focibajnokság rangadója, amelyen a Gyirmót volt a Nyíregyháza Spartacus vendége. Az első félidőben a hazaik jutottak előnyhöz, ám a félidő hajrájában egy két perce rövidzárlat után a vendégek fordítottak. Szünet után nekidurálták magukat a nyíregyháziak és erőfeszítéseiket siker koronázta, mert a ráadásban sikerült az egyik pontot megmenteni.

– Összességében örülnünk kell az egy pontnak – kezdte visszapillantását Lucsánszky Tamás, a Spartacus vezetőedzője. – Annak ellenére, hogy az első félidőben a gyirmótiaknak több helyzete volt, előnnyel várhattuk volna a szünetet. Sajnos a hajrában két hibánkat is megbüntették a vendégek, így lélektanilag gödörbe kerültünk. A második félidőben aztán fokozatosan kijöttünk ebből és az utolsó húsz percben akár meg is fordíthattuk volna az eredményt, de csak az egyenlítésig jutottunk. Mindent egybevéve így is értékes egy pontot szereztünk – így Lucsánszky Tamás.

Mivel a Dunaújváros nyert, a Szpari előnye hat pontra csökkent a Duna-partiakkal szemben. A Siófok ikszelt, így a feljutás szempontjából éppen tucatnyi pont a fórja a nyíregyháziaknak. Szombaton este a Spartacus Szolnokon lép pályára, a Dunaújváros pedig a szigetszentmiklósi műfüvön vizitál.

- KM-ML -


A labdarúgó Ness Hungary NB II. 25. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus gárdája a Gyirmót FC Győr csapatát fogadta pénteken 15:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Szabolcs Online-on. tovább »

A Nyíregyháza Spartacus vs. Gyirmót FC Győr (2-2) NB II-es mérkőzés után a két vezetőedző, Lucsánszky Tamás és Sisa Tibor értékelték a látottakat. tovább »

A hosszabbítás második percében elért egyenlítő találattal tartotta otthon a Nyíregyháza az 1 pontot a Gyirmót ellen pénteken az NB II. 25. fordulójában. Ön szerint ki volt a Nyíregyháza Spartacus legjobbja a mérkőzésen? tovább »



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!