Sport

2014.04.09. 18:06

Gengeliczki Telkiben kezdi a jövő hetet

Nyíregyháza - A Szpari védője meghívást kapott az U 21-es válogatottba.

Nyíregyháza - A Szpari védője meghívást kapott az U 21-es válogatottba.

Edző tervez, idő végez! Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus mestere szerda délután edzőmeccset szeretett volna a centerpályán a Bozsik Akadémia U 21-es csapat ellen. Aztán az eső miatt végül úgy döntöttek, hogy kímélik a játékteret, hiszen szombaton a Szolnok elleni bajnoki fontosabb. Így aztán csak edzés volt, illetve három játékosnak különprogram. Kis Róbert, Huszák Tamás és Paku Rolna az örökösföldi Móra iskolában rendezett sulitorna legjobbjainak díjátadásán vettek részt.

Jó hírt kapott Gengeliczki Geregő, a csapat belső védője, hiszen meghívták az U 21-es válogatott jövő hét eleji gyakorlására.

– Természetsen nagyon örülök a meghívásnak- kezdte lapunk tájékoztatását a játékos. – Annyiban nem ért váratlanul, hogy jó pár hete Lucsánszky Tamás jelezte, hogy Róth Antal, az akkori szövetségi edző érdeklődött irántam. Aztán Róth Antal távozott, tudomásom szerint Pintér Attila, a felnőtt válogatott szövetségi kapitány fogja majd az edzéseket vezényelni. Nagyon várom ezt a két napot, ráadásul jó pár ismerőssel találkozhatom- vélekedett a Szpari védője, aki Kispestről érkezett Nyíregyházára.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!