Sport

2014.05.31. 19:29

Együtt hajtottak a biztonságra

Nyíregyháza - „Hajtsunk a biztonságra!” - ezzel a felkiáltással szervezte meg immár negyedik alkalommal a Michelin Hungária Kft. a nyíregyházi bringafesztiválját május 31-én, szombaton.

Nyíregyháza - „Hajtsunk a biztonságra!” - ezzel a felkiáltással szervezte meg immár negyedik alkalommal a Michelin Hungária Kft. a nyíregyházi bringafesztiválját május 31-én, szombaton.- A céljaink változatlanok: kezdeményezésünkkel a biztonságosa közlekedésre szeretnénk felhívni a figyelmet. Fontos emlékeztetni arra, hogy a közúti közlekedés szereplői, az autósok, motorkerékpárosok és a gyalogosok jobban figyeljenek egymásra az utakon.

Nagy öröm, hogy immár negyedik alkalommal bevonni ebbe a nyíregyházi embereket, de egyre inkább érkeznek résztvevők a megyeszékhelytől távolabbról is – utalt a növekvő népszerűség szemmel látható eredményeire Nehéz Katalin, a cég kommunikációs igazgatója.

- Számunkra pedig nagy öröm, hogy már négy éve lehetünk partnerek, házigazdák egy ilyen rangos rendezvény megtartásában – tett hitet a nemes szándék támogatása mellett Nyíregyháza polgármestere. Dr. Kovács Ferenc az ügy melletti elkötelezettség jeleként utalt arra is, hogy a városvezetés folyamatosan bővíti a kerékpáros úthálózatot, és a megyeszékhelyről indulva távolabbi célok (például Tokaj) elérését segítő további fejlesztésekről is említést tett.

A 4. Michelin Bringafesztivál hivatalos megnyitója előtt már reggel fél 9-től elkezdték a regisztrációt a Junior Bike futamra, a közönséget 10 órakor köszöntötte Till Attila a Kossuth téren. Az egész napos eseményen mindenki találhatott hasznos, érdekes, élvezetes és természetesen sportos programot. Egymást érték közlekedésbiztonsági tanácsok, a kerékpáros ügyességi bemutatók, sorsolták a nyereményeket.

Amikor elrajtolt a Bringarally, a nevezők biztonságáról a belváros több pontján útlezárással gondoskodtak. Talán ez is segített tudatosítani a rendezvény mottóját: „Hajtsunk a biztonságra!”

 

 KM- NYZS

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!