Sport

2014.05.12. 10:33

Vállalható vereség a bronzérmes ellen

Asztalitenisz-csapataink számára véget értek a küzdelmek az extraligás és az NB-s csapatbajnokságokban.

Asztalitenisz-csapataink számára véget értek a küzdelmek az extraligás és az NB-s csapatbajnokságokban.Tartalékos összetételben játszotta utolsó bajnokiját a nyírbátori extraligás férficsapat, mivel Majoros Bence a spanyol nemzetközi ifjúsági bajnokságon vett részt valamint Varga Zoltán is távol volt. Őket helyi fiatalokkal pótolták a bátoriak, és tisztességes, vállalható vereséget szenvedtek a bajnoki bronzérmét ezzel a győzelemmel bebiztosító Komló ellen.

Csapatbajnokságok

Extraliga, férfi

Nyírbátori ASE–Komlói Bányász 2–8

Bari, Tóth G.–Sabján, Lindner 0:3, Bari–Sabján 0:3, Tóth G.–Lindner 0:3, Szeles B.–Sipos V. 1:3, Bari–Sipos V. 3:1, Tóth G.–Sabján 0:3, Szeles B.–Lindner 0:3, Bari–Lindner 3:2, Tóth G.–Sipos V. 0:3, Szeles B.–Sabján 0:3.

NB I., férfi

Nyírbátori ASE–ASE Szécsény 5–13

A jó erőkből álló, tavaly még extraligás csapat nagyobb játékerőt képviselt, és megérdemelten vitte el a két pontot Nyírbátorból. Győztek: Bánhidi, Majoros M., Ujlaki B., Szeles B. és a Majoros M., Szeles B. páros 1-1.

NB II., férfi

Ózdi VSE–Apagy SE II 16–2

A játék képe alapján szorosabb végeredményt is kiharcolhatott volna az apagyi csapat, amely a kilencedik helyen fejezte be a bajnokságot, így osztályozón még kiharcolhatja a bentmaradást. Gy.: Nyikos R. 2.

NB III., férfi

Borsod Volán II–Útfestők-Apagy SE III 14–4

A hazai csapat biztosra ment a második-harmadik helyet eldöntő mérkőzésen, hiszen magasabb osztályban szereplő játékosaikat is bevetették. A sérülés miatt lecserélt Poór Tibor nélkül a vendégeknek nem volt igazi esélyük a második hely megőrzését jelentő döntetlenre, emellett fájó, hogy az egész bajnokság során százszázalékos Fodor Géza egyéni veretlensége épp az utolsó fordulóban úszott el. Gy.: Fodor G. 3, a Fodor G., Poór T. páros 1.

Hajdúszoboszlói AK–Nyírbátori ASE III 6–12

Ezzel a győzelemmel a bátori csapat a kitűzött célját elérve, a dobogón végzett a bajnokságban. Gy.: Szöllősi T., Bánhidi 4-4, Ujlaki B. 2, a Szöllősi T., Bánhidi és a Filep T., Ujlaki B. páros 1-1.

Teva-Debrecen SE II–Vásárosnaményi SE 4–14

A sereghajtó elleni magabiztos győzelemmel zárta a bajnokságot a naményi csapat. Gy.: Tuckanjuk, Sztoj, Szilágyi Z. 4-4, Nagy A. és a Szilágyi, Sztoj páros 1-1.

Arlói SE–Várdai ASE 9–9

A bajnokság utolsó mérkőzésén értékes pontot szerzett a kisvárdai csapat. Gy.: Márföldi 4, Arady 2, Pokol P., Újvári és a Márföldi, Arady páros 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!