Sport

2014.06.19. 13:03

Márton István váltása után edzőt keres a Bátor

Az NB III-as futballcsapat eddigi edzője visszatérőben van a Nyíregyháza Spartacushoz, hogy korábbi pozícióját ellátva technikai vezető legyen.

Az NB III-as futballcsapat eddigi edzője visszatérőben van a Nyíregyháza Spartacushoz, hogy korábbi pozícióját ellátva technikai vezető legyen.Edzőhelyzet van Nyírbátorban. Annak ellenére is, hogy az NB III-as csapatnál mindenki elégedett volt az együttest a nyolcadik helyre navigáló Márton Istvánnal. Csakhogy a fiatal szakvezető számára csábítást jelentett az NB I., ahová újra technikai vezetőnek hívják, a felek szóban megállapodtak, így Márton István újra a Nyíregyháza Spartacusnál dolgozhat, éppúgy, mint 2010-től 2013-ig, éppen a nyírbátori edzői szerepvállalásáig.

– Azzal együtt, hogy köszönjük Márton István munkáját, nehéz helyzetbe kerültünk a távozásával, hiszen nem folytatódhat az a munka, amit az irányításával megkezdtünk – vázolta a helyzetet Baracsi Balázs, a Nyírbátori FC elnöke. – Ezzel együtt megértjük, hogy Pista a Szparit választja, egy NB I-es ajánlattal semmilyen szinten nem tudunk versenyezni, sok sikert kívánunk neki a továbbiakban is. Nem szeretnénk letérni a megkezdett útról, azaz továbbra is a fiatal futballistáknak szánjuk a főszerepet, és ehhez olyan edzőt keresünk, aki hasonló elveket vall, rendelkezik már némi rutinnal, de mégis a pályája elején jár. Mivel valamennyi játékosunk megyebeli kötődésű, mindenképpen szabolcsi edzőben gondolkodunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!