Sport

2014.07.17. 11:37

Egyesben és vegyesben már a 64 között

Riva del Garda - Majoros Bence két versenyszámban is túljutott a bemutatkozáson, fiú párosban este játssza az első mérkőzését az ifjúsági asztalitenisz Európa-bajnokságon.

Riva del Garda - Majoros Bence két versenyszámban is túljutott a bemutatkozáson, fiú párosban este játssza az első mérkőzését az ifjúsági asztalitenisz Európa-bajnokságon.A csapatviadalok zárulta után, az egyéni- és párosversenyek első megmérettetéseit sikerrel vette Majoros Bence az ifjúsági asztalitenisz Európa-bajnokságon, az olaszországi Riva del Gardában.

A nyírbátori versenyző előbb vegyes párosban mutatkozott be, ahol Nagypál Csilla oldalán román ellenfelet kaptak a 64 közé jutásért. A selejtezőből érkezett Adrian Ilie Costea és Alina Georgina Zaharia egység ellen 3:0 (8, 10, 1)-ra nyertek a magyarok, akik a következő fordulóban az orosz Szadi Iszmailov, Jekatyerina Guszeva tandemmel találkoznak csütörtökön délután.

Egyesben is jól indult az Eb Bence számára, aki szintén a 64 közé jutásért, csütörtökön reggeli után 4:1 (8, –8, 7, 7, 6)-re győzött a holland Stellan Smid ellen. A következő fordulóban, a 32 közé jutásért pénteken német vagy francia ellenfele lesz a nyírbátori titánnak. Fiú párosban Bruckner Mátéval alkot egy duót Majoros, a bemutatkozásuk csütörtökön kora este esedékes, ellenfelük vagy koszovói vagy pedig bosnyák egység lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!