Sport

2014.07.26. 11:48

Videó: Úszó alkalmatlanságok versenyét rendezték meg Nyíregyházán

<span style="color: #000000;">Nyíregyháza - Ismét megrendezték Nyíregyházán, a Sóstói tófürdő vízében az úszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedőjét szombaton.</span>

Nyíregyháza - Ismét megrendezték Nyíregyházán, a Sóstói tófürdő vízében az úszó alkalmatlanságok tréfás vetélkedőjét szombaton.

Több, mint tucatnyi csapat állt rajthoz, hogy három bóját megkerülve érjen el jó időt, az előfutamokban, majd a döntőben újra versenyeztek a saját maguk készítette, garantáltan nem vízi közlekedésre szánt eszközökkel.

Sárkányok, vízen gőzös, Hajó Napló, és a Sunshine rádió csapata lapátolta a vizet. A versenyt búvárok biztosították, és a parton összegyűlt tömeg buzdítása mellett értek partot. A szárazon finom falatok sültek főttek, a színpadon a Gombóc együttes, a Kaland Old Rock, és a Szívtiproll váltotta egymást, a közönséget táncra hívta az Eastern Eaglets Line Dance csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!