Sport

2014.08.18. 17:04

Bíróság előtt a berohanó szurkoló

Nyíregyháza - Miként arról korábban beszámoltunk, az augusztus másodikán játszott Szpari-Paks meccs 89. percében egy néző befutotta a pályára, tett egy kört, közben egy műanyag söröspoharat a játékvezető felé dobott.

Nyíregyháza - Miként arról korábban beszámoltunk, az augusztus másodikán játszott Szpari-Paks meccs 89. percében egy néző befutotta a pályára, tett egy kört, közben egy műanyag söröspoharat a játékvezető felé dobott. A fiatalembert a rendőrség előállította, a Nyíregyházi Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében kedden állítja bíróság elé. A bűncselekmény elkövetését beismerő, ugyanakkor tettére magyarázatot adni nem tudó szurkolót az ügyészség rendbontás vétségével vádolja.


A Nyíregyháza Spartacusnak 300 ezer forintjába kerül a Paks elleni mérkőzésen tapasztalt rendbontás. tovább »

A labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombat játéknapján a 89. percben egy fiatal férfi rohant a pályára, amikor a játékvezető sárgalapokat osztott ki. A pályára beugró szurkolót bilincsben vitték el a rendőrök. tovább »

Halálsikoly, nagyhalál, dulakodás, csodával határos hirtelen meggyógyulás és egy "elmeháborodott"... Mindez röpke egy perc alatt a Nyíregyháza vs. Paks mérkőzésen. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!