Sport

2014.09.04. 10:08

A meggyesi cimborák nyerhetnek

A labdarúgó megyei II. osztály 4. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A labdarúgó megyei II. osztály 4. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Majláth Sándor, a Levelek edzője

Szombat

Nyírpazony (8.)–Encsencs (7.): – A Pazony átalakult, teljesen más csapat az előző évadhoz képest – döntetlent tippelek.

Vasárnap

Gávavencsellő (10.)–Vasmegyer (11.): – A hazai pálya előnye dönt.

Nyírvasvári (9.)–Nyíribrony (1.): – Az Ibrony jó passzban van, vendégsikert jósolok.

Rakamaz (4.)–Újfehértó (16.): – Urr Laci barátomék nehez helyzetben vanna, akárcsak mi, az újfehértói pontszerzés is bravúr lenne.

Apagy (12.)–Napkor (3.): – Szomszédvári rangadó. A Napkor jó formában van, de ez ilyenkor nem jelent semmit, bármi megtörténhet.

Kótaj (5.)–GFSE-Oros (13.): – Sima kótaji három pont.

Ófehértó (14.)–Terem (6.): – Remélem, Lőrincz Sanyi folytatja, és összekapja magát az Ófehértó.

Levelek (15.)–Sényő (2.): – Ha a komplett csapattal léphetnék pályára, akkor csak is a három pont megszerzése lenne a cél, de mivel sokan hiányoznak, ezt most így kell megoldanunk...

Nyírerdő-csoport

Tippel: Vitalij Minyin, a Demecser játékos-edzője

Vasárnap

Pap (13.)–Vásárosnamény (1.): – A hazai csapatnak eddig nem igazán valósultak meg az elképzelései, ellentétben a Naménnyal. amely most is megszerzi a három pontot.

Tiszamenti SE (11.)–Mátészalkai MTK (5.): – Igaz, hogy a vendégek jobb játékerőt képviselnek, de a hazaiakat képesnek tartom a pontszerzésre is.

Záhony (10.)–Őr (16.): – A lelkes, győzni akaró csapat az Őr, de ha a Záhony is ugyanúgy gondolkodik, akkor megszerezheti a három pontot.

Gyulaháza (2.)–Újdombrád (12.): – A Gyulaháza lehet a bajnoki cím megszerzésének egyik esélyese szervezett, jó csapat, otthon tartja a három pontot.

Ajak (8.)–Nagydobos (6.): – Nem tartom valószínűnek a vendégek pontszerzését, biztos ajaki győzelem.

Vaja (9.)–Fényeslitke (7.): – A közönség jó mérkőzést fog látni, a középmezőny két meghatározó csapatának találkozóján. Döntetlenre tippelek.

Kék (14.)–Pátroha (15.): – Az eddigi eredmények alapján még egyik csapat sem tudta kihozni magából a legjobbat, az a csapat fog nyerni, amely a helyzeteit eredményesebben tudja kihasználni.

Demecser (4.)–Nyírkarász (3.): – Nehéz mérkőzésre számítok, a vendégek jó képességű csapatot alkotnak, de mi is a kedvező eredmény, a győzelem elérésére törekszünk. Várjuk lekes szurkolóinkat!

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Juhász Ernő, a Tiszakóród edzője

Szombat

Túrricse (6.)–Tyukod (5.): – A ricseiekkel szimpatizálok, a Tyukod pedig legyőzött minket. Hazai győzelemre számítok.

Tisztaberek (10.)–Nyírcsaholy (2.): – Szerintem most közel egyenlő képességű a két csapat, ezért háromesélyes a meccs.

Szatmárcseke (12.)–Kölcse (13.): – A Kölcse nagyon meggyengült, a Cseke „lábadozik”. Inkább a hazaiaknak áll a zászló...

Nyírmeggyes (7.)–Beregdaróc (16.): – A meggyesi cimborák begyűjtik a három pontot.

Tiszakóród (15.)–Milota (9.): – Milotai barátainkkal szeretnénk jó iramú meccset játszani. Persze, az lenne az igazi, ha a végén mi örülhetnénk...

Vasárnap

Mérk-Vállaj (4.)–Vámosoroszi (8.): – Ha az oroszi fiatalok nem ijednek meg, akár pontot, pontokat is elhozhatnak a mérki katlanból.

Nagyecsed (1.)–Tarpa (14.): – Az ecsedi barátainknak szurkolok, de valószínű, hogy a Tarpa nem fogja olcsón adni a bőrét.

Tunyogmatolcs (11.)–Csenger (3.): – A Csenger jobb csapat, ettől függetlenül, ha Mikes Gabiék oda teszik magukat, meglepetés is születhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!