Sport

2014.09.27. 19:59

Értékes győzelem volt a szülinapi ajándék

A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza magabiztosan nyert az eddig mumus Törökszentmiklós otthonában.

A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza magabiztosan nyert az eddig mumus Törökszentmiklós otthonában.

Ez bravúr volt a javából. Szombaton délután Törökszentmiklóson lépett pályára a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza második vonalbeli férfi kézilabda csapata. A nyírségiek két vereség után utaztak a mumushoz, hiszen Törökszentmiklóson még nem tudtak nyerni, az előző bajnokságban pedig mindkét mecset a szentmiklósiak nyerték.

A két csapat párviadalában új korszak kezdődött, hiszen a nyíregyháziak valósággal lelépték a házigazdákat. Használt a hétközi fejmosás, a nyíregyháziak példás akarással és jó játékkal rukkoltak ki. A remek napot kifogó Kőrizs István hatvan százalékosan teljesítette a kapuban, a védekezés jól működött a támadások pedig rendre eredményesek voltak. Igazi csapatmunkával szerzett értékes két pontot a nyíregyházi együttes, amely ezzel örvendeztette a szülinapját a héten ünneplő Varga Zsolt szakmai igazgatót.

Törökszentmiklós-Nyír-Flop Holding Nyíregyháza 22-33 (9-15)

Törökszentmiklós 400 néző, v.: Janáky, Temesi.

Nyíregyháza: Kőrizs-Balda 6, Pánczél 2, Varga L. 2, Gubó 3, Tóth 4, Tumidansky 6. Csere: Boczák (kapus), Kozma 1, Kurbely 2, Kleis 4, Nagy 2, Kaplonyi 1. Szakmai igazgató: Varga Zsolt.

Kiállítások: 4, illetve 2 perc.

Hétméteresek: 4/3, illetve 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!