Sport

2014.09.22. 14:02

Futónap a stadionban és kosarazás a Ligetben

Sportosan indul az október, a hónap első hétvégén szabadtéri sportrendezvényeken mozoghat Nyíregyháza lakossága.

Sportosan indul az október, a hónap első hétvégén szabadtéri sportrendezvényeken mozoghat Nyíregyháza lakossága.

Egy igazán sportos hétvége programjait ismertették hétfőn a Nyírsulinál, ahol október 4-5-re szerveztek programokat. A jövő héten szombaton a futásé lesz a főszerep Városi Stadionban, a Nyírsuli-Retro Rádió-Intersport családi futónap elnevezésű eseményen az óvodásokat (400 méter a teljesítendő táv), az alsó- (800 méter) és felsőtagozatosokat (1400 méter) valamint a még nagyobbakat (2500 méter) külön-külön is megmozgatják, a legjobbak teljesítményét pedig érmekkel is jutalmazzák. A 10 órakor kezdődő futónap délben a tombolasorsolással zárul.

Másnap, vagyis október 5-én az utcai kosárlabázásé lesz a főszerep a Bujtosi városligetben, amit dr. Adorján Gusztáv, az esemény fővédnöke, nyíregyházi önkormányzati képviselő is üdvözölt. Nemrégiben adták át azt a hatpalánkos szabadtéri kosárlabdapályát, amely a kosarasok közkedvelt terepe lehet, és amelyen megrendezik a tanévnyitó ligeti streetball fesztivált. A versenyt valamennyi korosztályban kiírták, nevezési díj nincs, jelentkezni előzetesen a +3630/207-8584-es telefonon lehet vagy akár a helyszínen, a rendezvény kezdete (10 óra) előtt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!