Sport

2014.09.29. 11:04

Mindkét oldalon volt ok az örömre

Asztalitenisz csapatbajnokságok: a nyírbátoriak nyerték az NB II-es megyei rangadót, de az apagyi férfiak sem búslakodtak, legfeljebb csak a szegediek ellen elszakasztott lehetőségek miatt.

Asztalitenisz csapatbajnokságok: a nyírbátoriak nyerték az NB II-es megyei rangadót, de az apagyi férfiak sem búslakodtak, legfeljebb csak a szegediek ellen elszakasztott lehetőségek miatt.

NB I., férfi

Apagy SE–ATSK Szeged 6–12

Berecki Dezsőt nélkülözve is pontszerzési esélyt szalasztott el a hazai csapat, mivel három mérkőzést is abszolút nyert helyzetből veszített el. Így viszont Hodász László bravúros játéka is kevésnek bizonyult a pontszerzéshez, és a beugró ifjabb Oszlánszki László születésnapja nem lett még boldogabb. Győztek: Hodász 3, Nagy B., Fodor I. és a Nagy B., Fodor I. páros 1-1.

Apagy SE–Szeged AC II 5–13

A két páros elvesztésével már a mérkőzés elejétől az eredmény után kellett futnia az Apagynak, ráadásul Fodor István előző napi balszerencsés vereségei megismétlődtek, így a másik szegedi csapat ellen sem sikerült pontot szerezni. Gy.: Nagy B., Berecki D. 2-2, Hodász 1.

NB I., női

NAC Túróczy Nyíregyháza–Dunaújvárosi DFSE 18–0

Játék nélkül, a vendégcsapat nem jelent meg a mérkőzésen.

NB II., férfi

Nyírbátori ASE II–Apagy SE 12–6

A megyei rangadón a papírforma érvényesült, hazai részről az ifjak által megnyert meccsek, apagyi oldalon Nyikos Róbert bravúros játéka adott külön okot az örömre. Gy.: Bánhidi 4, Szöllősi T. 3, Kiss Zs. 2, Molnár D., Szeles B. és a Szöllősi T., Molnár D. páros 1-1, illetve Nyikos R. 3, Vakály, Szűcs A. és a Vakály, Kiss Z. páros 1-1.

NB III., férfi

Nyírmadai ISE–Vásárosnaményi SZSE 8–10

A végig szoros megyei rangadót nüanszok döntötték el a naményi csapat javára, amely most ennyivel jobbnak bizonyult. Gy.: Pacuk P. 4, Szabó S. 2, Paszternák és a Paszternák, Pacuk P. páros 1-1, illetve Sztoj 3, Szilágyi Z., Tuckanjuk, Mágocsi 2-2 és a Szilágyi Z., Sztoj páros.

Jászkun Volán SC II–Fehérgyarmati VSE 18–0

Az eredmény azt mutatja, de nem játszott teljesen alárendelt szerepet az egyik legjobbját nélkülöző gyarmati csapat, amelynek tagjai egy-egy mérkőzésen meg tudták nehezíteni esélyesebb ellenfeleik dolgát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!