Sport

2014.11.07. 10:47

Általános rövidzárlat után jön a bajnokesélyes

Nyíregyháza - A Nyíregyházi KS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabdacsapata a listavezető ELTE-BEAC-Újbudát látja vendégül szombaton 18.30-tól.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi KS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabdacsapata a listavezető ELTE-BEAC-Újbudát látja vendégül szombaton 18.30-tól.

Egy hete ilyenkor még három volt a veretlen csapatok száma az amatőr női NB-ben, mostanra azonban közülük cak egy maradt. A Nyíregyházi KS váratlan vereséget szenvedett Szegeden (73–80), míg a BEAC kiütötte az addig szintén százszázalékos Diósgyőr U23-at (113–42). Na már most, szombaton éppen a budapesti egyetemisták lesznek a nyíregyházi kosársulisok vendégei, a mérkőzés 18.30-kor kezdődik a Szent Imre Gimnázium tornacsarnokában.

– Ami rossz történhetett velünk Szegeden, az meg is történt – mesélt még a múlt heti botlásról Farkasinszki Gyuláné, az NYKS edzője. – Mindenszentek miatt nagy forgalomban, órákon át utaztunk, sérültjeink voltak, meccs közben aztán Földesi Vanessa is kidőlt a sorból, és semmi nem sikerült, amiből készültünk. Általános volt a csapaton belüli rövidzárlat, van ilyen meccs is. Egy biztos, szombaton sem mi vagyunk az esélyesek, hiszen a BEAC a tavalyi csapatát korábbi A csoportos játékosokkal erősítette meg, egyértelmű célja a visszajutás, eddig ennek megfelelően szerepel. Ugyanakkor természetesen győzni szeretnénk, rajtunk nem fog múlni, hogy sikerüljön. A hét második felében már teljes létszámban gyakoroltunk, ezt tekinthetjük jó előjelnek.

KM-BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!