Sport

2014.11.24. 18:01

Időnként lehengerlő játékkal

Nyíregyháza - Mátyus János joggal elégedett a Pécs elleni második félidei játékkal.

Nyíregyháza - Mátyus János joggal elégedett a Pécs elleni második félidei játékkal.

Igazán remek hangulattal zárult a nem túl kellemes, őszi időben a Szpari szombati hazai fellépése. Az élvonalbeli focimeccsen a Pécs volt a vendég, a rivális elleni, "hat pontosnak" nevezhető találkozón a nyíregyháziak végül nagy különbséggel nyertek, négy gólt is berámoltak a mecsekaljaiaknak. Ráadásul a négy gólt négy játékos szerezte, volt két fejes, egy büntető és egy kíméletlenül bevágott ziccer.

- Óriási eredményt értünk el - kezdte visszatekintését még hétfőn délelőtt is joggal feldobottan Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Ugyan az első húsz-harminc perc nem úgy alakult, ahogyan azt elterveztem, inkább a pécsiek akarata érvényesült, ám már akkor is látszott, hogy a védekezésünk rendben van. Jókor jött a vezetés, egy begyakorolt figura után voltunk eredményesek, ez már azért megnyugtató volt a szünetre. A második félidei játékunk lehengerlő volt, a védekezés továbbra is remek volt, ráadásul támadásban is nagyot javultunk, sorra vezettük a veszélyes akciókat és végül még háromszor sikerült bevenni a pécsi kaput. nagyon értékes három pontot szereztünk mégpedig megérdemelten.

Vasárnap délelőtt edzés volt, a hétfőt kapták meg pihenőnek a játékosok. kedden aztán folytatódik a munka, hiszen vasárnap Debrecenben lép pályára a nyíregyházi együttes, az előrehozott tavaszi nyitókörben.

Jegyek a Loki-Szparira

Megkezdődött a jegyárusítás a vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő DVSC-TEVA – Nyíregyháza keleti rangadóra. A nagy jelentőséggel bíró presztízsmeccsre jegyek elővételben már megvásárolhatók a Nagyerdei Stadion pénztáraiban minden nap 10-18 óra között, illetve online a stadion weboldalán. A vendégszurkolók elővételben csak interneten keresztül (nagyerdeistadion.hu) vehetnek jegyek (1400 forint), valamint a mérkőzés napján, a stadion vendégpénztárában. A Spartacus klubházában nem lehet jegyet vásárolni és a jegyirodákban sem, mivel ők nincsenek a debreceniek rendszerében!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!