Sport

2014.12.02. 11:42

Segíts te is mosolyt varázsolni a gyermekarcokra!

Tiszavasvári - A Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapata jótékonysági akciót hirdet a szombaton esedékes (18 óra), Kazincbarcika elleni hazai bajnoki mérkőzés kapcsán.

Tiszavasvári - A Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapata jótékonysági akciót hirdet a szombaton esedékes (18 óra), Kazincbarcika elleni hazai bajnoki mérkőzés kapcsán. A közelgő ünnepek előtt a gárda vezetősége, játékosai arra kérik a szurkolókat, hogy belépőjegy helyett olyan – még jó állapotban lévő – gyermekjátékokat (mesekönyvet, kifestő, színes ceruza...) hozzanak magukkal, amire otthon már nincs szükség, de más számára még hasznos lehet, nem utolsósorban örömet szerezhet új gazdájának.

A vasvári szakosztály a hét végi kezdeményezéssel (az akció mottója: Segíts te is mosolyt varázsolni a gyermekarcokra!) a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház Gyermekosztálya számára gyűjt ajándékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!