Sport

2015.02.05. 19:43

A grúzok felpörgették a dinamót

Nyíregyháza - Második beleki edzőmeccsén is túl van a Nyíregyháza Spartacus.

Nyíregyháza - Második beleki edzőmeccsén is túl van a Nyíregyháza Spartacus.

A törökországi edzőtáborozáson résztvevő nyíregyháziak csütörtökön délután az európai kupaporondon is megfordult grúz élvonalban negyedik Dinamo Batumi ellen léptek pályára.

A jó iramú első félidőben a grúzok kezdtek jobban és egy „hulló faleveles” szabadrúgásból vezetéshez is jutottak. Nem sokáig volt náluk az előny, mert L´Imam Seydi közelről egalizált. Ezt követően Koller Krisztián előtt adódott lehetőség, ám kimaradt.

A második félidő elején egy gyors szabadrúgást követően ismét vezettek a grúzok. A Szpari előtt is adódtak még lehetőségek, Zorán Kosztics fejesét a gólvonalról vágták ki a védők, majd Seydivel szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, ám a játékvezető sípja néma maradt.

A nyíregyháziak játékán érződött a tréningek miatti fáradtság, de az rendjén is van. Pénteken és szombaton újabb edzéseket vezényel Mátyus János, vasárnap pedig jön a harmadik meccs a szlovák FK Senica ellen.

Nyíregyháza Spartacus–Dinamo Batumi 1-2 (1-1)

Spartacus: Balogh – Szokol (Ivanovs, a szünetben), Rubus, Fodor (Kostic, a szünetben), Törtei – Arziani (Bosnjak, a szünetben), Abdouraman – Pekár (Pákolicz, a szünetben), Koller (Benkő, 70.), Dartsimlia – Seydi. Gól: Seydi (29.), illetve Chirikasvili (16.), Abuselidze (53.)

KM-ML

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!