Sport

2015.02.18. 10:28

Az edző lekopogta: minden rendben

Baktalórántháza - Miskolczi László és Matyi András a Baktalórántháza két új szerzeménye.

Baktalórántháza - Miskolczi László és Matyi András a Baktalórántháza két új szerzeménye.Szó se róla, az átigazolási időszak nem forgatta fel fenekestül a baktalórántházi öltözőt. A megyei első osztályú futballcsapatnál tartották magukat a jó ideje bevált módihoz – vagyis csak némi kiigazítást hajtottak végre. A minőségre azért ügyelt az Illés László vezette szakmai stáb, eképpen szegődött az ötödik helyen táborozó legénységhez Miskolczi László. Az élvonalban is megfordult, huszonnyolc esztendős középpályás legutóbb az NB III-ban szereplő Kisvárdát erősítette.

Vele alighanem még ütőképesebb lesz az eddig sem piskóta gárda, amely Matyi András bevetését is tervezi. A korábban a Nyírkarászt játékos-edzőként irányító labdarúgó több hónap kihagyás után csábult vissza a pályára – Baktán pedig számítanak rá.

Ugyanakkor Éles Zsolt és Marics Tibor alacsonyabb szinten, a megye kettőben érdekelt Ófehértó színeiben folytatja, míg a védő Szabó Gábor további sorsa még kérdéses.

– Gyorsan lekopogom, hál istennek mindenki egészséges, ami nálunk meglehetősen régen fordult elő – fújt nagyot Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője. – Ráadásul mondhatom, a felkészülési időszak arról árulkodik, jó úton járunk. Az átigazolásokról csak annyit: nem akartuk megbolygatni a keretet, megjegyzem nálunk már hosszú ideje ez a tendencia érvényesül. Az Ófehértóra távozók is munkahelyi elfoglaltság miatt váltottak, és azt gondolom, ebben a tekintetben a jövőben is az állandóságra fogunk szavazni.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!