Sport

2015.02.25. 12:43

Sopron-verés után érkezik a Falco

Nyíregyháza - A péntek esti bajnoki a Marso-NYKK NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata számára is roppant fontos lesz.

Nyíregyháza - A péntek esti bajnoki a Marso-NYKK NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata számára is roppant fontos lesz.

Kikerülve a szombati, évnyitó hazai futballbajnokit, a Marso-NYKK az eredetinél egy nappal hamarabb, pénteken játssza soros itthoni mérkőzését. A Falco KC elleni mérkőzés 18.30-tól kezdődik a bujtosi csarnokban. A szombathelyiek kedden is pályára léptek, és igazi felsőházi ütközetet vívtak, amely során a négy között maradás (hiszen jelenleg a negyedik a tabellán a vasi alakulat) szempontjából fontos mérkőzést nyertek meg hazai pályán a második pozícióban álló Sopron ellen 84–81-re. A Falco, amely a múlt heti Magyar Kupa nyolcas döntő első napján a későbbi bronzérmes Pakstól kapott ki 84–62-re, számára még egy siker kell ahhoz, hogy biztosan felsőházi legyen a középszakaszban, remélhetőleg azt nem pénteken szerzi meg.

Három fordulóval a vége előtt már biztos, hogy a nyíregyháziak az alsóházban szerepelnek majd a következő bajnoki szakaszban, de cseppet sem mindegy, hogy milyen mérleggel, hiszen a csapatok valamennyi mérkőzésüket magukkal viszik. Úgyhogy Sitku Ernő legénysége számára is roppant fontos lesz a péntek esti találkozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!